Autor: Agnes Ojala • 28. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Singisööjad tõid Hormile priske kasumi

Mullu kasumi pea kahekordistanud Rakvere Lihakombinaat kavatseb tänavu tootmisesse investeerida üle 200 miljoni krooni ning järgmisel aastal 2miljardilise käibeni jõuda.

Lihakombinaadi käive kasvas mullu 1,7 miljardi kroonini, kasumit teeniti 181 miljonit krooni. Eestis müüdi mullu 1,1 miljardi krooni eest tooteid, kirjutas Äripäev.

Hormi sõnul kavatseb ettevõte tänavu investeerida üle 200 miljoni krooni just tapamaja ja liha lõikamist puudutavatesse tootmise osadesse.

"Üritame," vastas Horm küsimusele, kas 2 miljardi piir võiks olla kättesaadav juba tänavu, viidates, et 12-13protsendiline käibe kasv oleks päris hea tulemus, kuid siis jääks 2 miljardit napilt saavutamata. 200 miljoni piir kasumis peaks aga ületatama juba tänavu. "2006. aasta kasumi kasv on selline, mida on raske hoida," sõnas Horm samas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077