Autor: Mariliis Pinn • 14. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liive: jutt Leedu 50% tuumajaama osaluse soovist pole tõsi

Eesti Energia juhi Sandor Liive sõnul lükkas Leedu peaminister Gediminas Kirkilas kohtumisel ümber väited, nagu sooviks Leedu loodavas tuumajaamas kuni 50protsendilist osalust, vahendas ETV24.

"Leedu poolt on tõesti tulnud väga palju erinevaid ideid osaluse kohta, on välja käidud ka 34protsendilise osaluse võimalus," ütles Liive Eesti Raadiole.

"Need 50% osalused on selgelt üle paisutatud. Ka need kõik võttis Leedu peaminister tagasi, neid ta sõnu on ajakirjandus valesti tõlgendanud," ütles Liive pärast kohtumist Kiriklasega.

Leedu ajakirjanduse teatel kinnitas Kirkilas kinnitas teisipäeval, et Leedu peab saama loodavas tuumajaamas kuni 50protsendilise osaluse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077