Autor: Mariliis Pinn • 31. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

A.Le Coq pürib energiajookide turuliidriks

A.Le Coqil on kindel plaan saada siseneda energiajookide turule uue tootega Dynami:t.

A.Le Coqi juhatuse esimehe Tarmo Noopi sõnul ei plaani nad mitte ainult turule sisenda, vaid saada ka suveks turuliidriks ja saavutada aasta lõpuks müügimaht miljon liitrit. "Energiajookide turg on viimaste aastata jooksul tohutult kasvanud, olen veendud, et turgu õnnestub veel rohkem kasvatada," lisas ta.

Noop toob toote eelisteks koostis, maitse ja hind. "Kolm aastat kestnud tootearenduse jooksu oleme loonud väga heade maitseomadustega ning organismi ergutavate toimeainete - tauriin ja kofeiin- ideaalse kooslusega joogi," lisas ta.

"Anname aru, et agressiivse hinnaliidris staatusega saavutame konkurentsi eelise, hiljem hind tõuseb 11-12 kroonini," paljastas Noop turuliidriks tõusmise kava. "Tuleme välja ka nelipakiga, kus üks purk on tasuta," lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077