• 22.01.07, 09:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tootmine kallines 5,9 protsenti

Tööstustoodangu tootjahinnaindeksi muutus oli 2006. aasta detsembris võrreldes novembriga 0,5% ja võrreldes 2005. aasta detsembriga 5,9%, teatas Statistikaamet.
Enim tõusis tootjahinnaindeks töötlevas tööstuses (6%), energeetikasektori tootmine kallines 5,9% ja mäetööstuses 3,8%.
Tootjahinnaindeksit mõjutas detsembris võrreldes novembriga keskmisest enam hindade tõus puidutöötlemises ja puittoodete tootmises ning energeetikas.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks on indeks, mis iseloomustab Eestis valmistatud tööstustoodete hindade muutust. Tootjahinnaindeks hõlmab nii siseturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustooteid. Hinnad võetakse ilma käibemaksu ja aktsiisita.

Seotud lood

Uudised
  • 03.01.07, 09:29
Tööstustoodangu kasvutrend jätkus
Eesti tööstusettevõtete toodang vähenes 2006. aasta novembris võrreldes oktoobriga kuid suurenes eelmise aasta novembriga võrreldes, teatas Statistikaamet.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele