Autor: Mariliis Pinn • 13. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volta juht: hiinlased on kõigeks valmis

"Kui üks inimene jääb puudu võetakse 30 asemele, siblivad rohkelt," on AS Volta juhatuse liikme Olari Vaarmanni esmamuljed Hiinast.

"Käisin 15 kohtumisel, millest kümme oleks vabalt võinud olemata olla," kommenteeris Vaarmann Kaubandus-Tööstuskoja korraldatud visiiti Hiinasse rahvusvahelisele kontaktmessile EL-Hiina Partenariat.

"Hiinlased on väga head imitaatorid, nad teevad ükskõik, mida järgi, nad tahavad kõike teha, kuid neil jääb puudu originaalsusest ja neil on raskusi uute asjade välja mõtlemisega," kommenteeris Vaarmann.

Voltal seoses Hiina visiidiga mingeid konkreetseid plaane ei ole. "Mingid väga toored mõtted on," ütles Vaarmann.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077