Autor: Mariliis Pinn • 21. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev otsib kampaaniaga uusi töötajaid

Kalev otsib kampaaniakorras uusi töötajaid Kalev käivitas Eestis seni ainulaadse kampaania, millega loodetakse leida täiendavad sadakond töötajat.

ASi Kalev Chocolate Factory teatel ühendab kampaania lisaks kuulutustele ka meelelahutuslikke ja informatiivseid üritusi Tallinnas ja Viljandis. "Suurema hulga inimeste leidmiseks tuleb ka rohkem vaeva näha. Samuti on see lihtsam huvilistele, sest jäävad ära CV-de koostamised ja saatmised. Kohale tulles saavad nad jätta enda andmed ning ka vastused neid huvitavatele küsimustele," märkis ettevõtte personali- ja büroojuht Asta Feldschmidt.

Uute töötajate leidmiseks toimuvad meelelahutuslikud infopäevad Tallinnas 26. septembril Lasnamäe Centrumi ja 27. septembril Idakeskuse parklates ning 28. septembril Pae tänava turu ees kell 16-19. Viljandis leiavad vastavad üritused aset 25. septembril kella 11-14 turu parkimisplatsil ning kell 16-19 bussijaama parklas.

Üritustel tutvustatakse ettevõtet, jagatakse infot vabade töökohtade ja neid puudutavate tingimuste kohta ja kogutakse tööotsijate kontakte. Kohal on suur kommilaev, jagatakse magusaid kingitusi ning lapsi lõbustavad Kalevi maskotid. Viljandis küpsetatakse samas ka pannkooke.Uusi töötajaid otsitakse ASi Kalev Chocolate Factory erinevatesse ametitesse ning Viljandisse, tütarettevõttesse AS Vilma. Ettevõte pakub tulevastele töötajatele väljaõpet, kaasaegset töökeskkonda ja suurepärast meeskonda, igakuist preemiavõimalust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077