Autor: Toomas Kelt, Sigrid Kõiv • 19. veebruar 2024

Metsavarujate TOP: 20 suurima käibega ettevõtet

Metsavarumisega tegelevaid majandustulemused langesid eelmisel aastal tuntavalt – käibelangus algas teisest kvartalist ning kestis aasta lõpuni, selgub värskest Äripäeva infopanga metsavarumise konkurentsiraportist.
Metsavarujate eelmise aasta majandustulemused langesid.
Foto: Raul Mee

Metsavarumisega tegeleb Eestis ühtekokku 371 ettevõtet, kelle nelja viimase kvartali koondkäive oli 580,4 miljonit eurot, kahanemine aasta varasemaga võrreldes 18,6%. Valdav enamus aastasest kahanemisest tuleb eelmise aasta neljandast kvartalist, mil koondkäive kahanes 15,2%. Kahanemine algas eelmise aasta teisest kvartalist ja on kestnud viimase kolm järjestikust kvartalit. Sektori neljanda kvartali käive oli 137,5 miljonit eurot, aasta varasema perioodiga võrreldes kahanes see 43%.

Äripäeva Infopanga metsavarumise kvartaliraportiga saab tutvuda siin.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077