Autorid: Annika Kald, Jane Suu • 9. detsember 2021

Trükitööstuse TOPi II koht: see litakas veel kuskilt tuleb

“Hetkel tundub, et kui majandus tahab nii hirmsasti kasvada, siis takistused tulevad, mujalt,” ütles trükitööstuse edetabelis teisele kohale tulnud, peamiselt toidu- ja joogi- ning keemia- ja farmaatsiatööstustele kleebisetikette valmistava Labelprinti tegevjuht Sten Sarap.
Augustist on veidi enam kui 20 aastat vaid Eesti kapitalil tegutsenud Labelprint ühe Kesk-Euroopa suure trükitööstuse osa, miniosalus seal on ka juht Sten Sarapil.
Foto: Erakogu

“Ei oska prognoosida, kui kaua jätkub probleem toormaterjali kättesaadavusega ning eks ka tööjõu probleem püsib veel pikalt üleval. Aga selline tunne on, et mingi litakas kuskilt veel tuleb, mis paneb sellele peole lõpu – ma olen küll muidu elupõline optimist,” kommenteeris Sarap.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077