Autor: igus • 6. juuni 2023

RBTX robootika e-pood on nüüd saadaval ka Eestis

iguse kulutõhus robootika on hea näide ettevõtte sihikindlusest vähendada automatiseerimise ajastusse sisenemise takistusi. RBTX.com on olnud osa sellest pingutusest alates 2019. aastast. Robootika e-pood aitab huvitatud osapooltel leida oma rakenduse jaoks sobiva automaatikalahenduse võimalikult lihtsalt, kiirelt ja kulutõhusalt. RBTX jätkab iguse toel rahvusvahelise haarde laiendamist, muutes kulutõhusa robootika kättesaadavaks veel kümnes riigis.
Automatiseerimise teerajaja kõikjal maailmas: tänu RBTX'i kaugteenustele on kiire integreerimine nüüd võimalik 23 riigis.

Konkurentsivõime tagamiseks on üha enamad ettevõtted asunud oma protsesse automatiseerima. Kuid investeerimisega kaasnevad (enamasti suured) kulud ning asjatundlikkuse puudumine osutuvad sageli endiselt takistuseks – eriti väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Siin tulebki mängu iguse RBTX, mis sisaldab endas kulutõhusate robotkomponentide ja terviklahenduste veebipoodi, integreerimise kaugteenust RBTXpert ja testimisalasid erinevates kohtades üle maailma, kus saab testida planeeritud kliendirakendusi enne ostmist. See järgib meie põhimõtet "testige enne investeerimist". RBTX teeb seega automatiseerimise kättesaadavaks kõigile – pagaritöökodadele, farmaatsialaboritele ja autotööstuse OEM-idele. "Meie RBTX e-pood kasvas eelmisel aastal märgatavalt," räägib Alexander Mühlens, iguse automatiseerimise tehnoloogia ja robootika äriüksuse juht. "Alustasime Saksamaal 2019. aastal. Kuna meie uus teenus võeti väga hästi vastu ning nõudlus pidevalt kasvab, laiendasime RBTX'i viimase paari aasta jooksul ka Austriasse, Prantsusmaale, Suurbritanniasse, Ameerika Ühendriikidesse, Kanadasse, Indiasse ja Singapuri. Töötame pidevalt selle nimel, et muutuda aktiivseks ka teistes riikides, et muuta kulutõhus robootika kogu maailmas kättesaadavamaks. Seetõttu pakumegi koheselt RBTX-i veel kümnes riigis: Eestis, Poolas, Šveitsis, Taanis, Itaalias, Jaapanis, Hiinas, Taiwanis, Lõuna-Koreas, Vietnamis ja Tais. Peagi järgnevad veel kolm: Hispaania, Brasiilia ja Türgi."

Pralineerobot, taimekasvatussüsteem või puistkauba sortimine – veebilehelt RBTX.com leiavad huvitatud osapooled oma automatiseeritavate tööde jaoks kulutõhusaid terviklahendusi.

Robotite kiirintegreerimine koos kaugteenustega teeb ilma

Lehel RBTX.com on asjast huvitatutele praegu kättesaadavad rohkem kui 400 üksikut robootikakomponenti 100 tootjalt ning rohkem kui 350 terviklahendust reaalsete rakenduste tarbeks – koos garanteeritud riistvara- ja tarkvaraühilduvusega. Veebipood on ühtlasi inimeste ja robotite kohtumispaik. Klientide testimisalal saavad kliendid integreerimise kaugteenuse raames koos robootikaekspertidega proovida oma plaanitud rakenduse teostatavust. Robootikaekspert RBTXpert suhtleb automatiseerimisest huvitatutega videokõne teel ning annab individuaalset nõu. "Ainuüksi Saksamaal viime ellu kuni 30 projekti nädalas. Meil on klientide jaoks testimisalad kohapeal olemas ka mitmes teises riigis, nii et RBTXpert saab pakkuda tuge erinevates keeltes ja ajavööndites," selgitab Alexander Mühlens. "Nii saab veel rohkem asjast huvitatuid kõikjal maailmas otsese ligipääsu kulutõhusa robootika suurele valikule."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077