Autor: igus • 16. veebruar 2022

Uus konfiguraator iguselt aitab leida õige kaabliketi 400 tööstusroboti tüübile kõigest mõne klõpsuga

Tööstusrobotitele leiab spetsiifilise ja ohutu energiavarustuse mõne klõpsuga – seda võimaldab iguse uus robotivarustuse konfiguraator. Tasuta veebirakenduse abil saab leida ideaalse süsteemi praktiliselt iga turul saadaoleva, enam kui 400 robotimudeli jaoks.

Tööstusrobotid on suutelised suure jõudlusega kolmemõõtmeliseks liikumiseks. Kaabliketisüsteemid kaitsevad kaableid ja voolikuid kindlalt ja pikki aastaid nende väga dünaamiliste liikumiste ajal, mis sageli toimuvad kolmes töövahetuses. Kuid asjakohane kaitse on tagatud ainult juhul, kui kõik komponendid vastava robotimudeliga sobivad.

Aeganõudev ja veaohtlik valikuprotsess. Lahenduse pakub igus: robotivarustuse konfiguraator. See võimaldab kiirelt leida õige triflex R kaabliketisüsteemi. See lihtsalt paigaldatav ja lihtsalt täidetav mitmeteljeline kett kaitseb roboti liikuvaid kaableid igas suunas ning pikendab seega roboti tööiga.

Robotile õige varustus vaid paari sammuga

Robotivarustuse valimise rakendus säästab konfigureerimisel kasutaja aega ja raha. Teekond õige energiavarustussüsteemini on iguses väga lühike. Kasutaja valib veebilehel www.igus.ee/quickrobot roboti tootja, seejärel tüübi ja mudeli ning telje, mida soovib varustada. Seejärel ilmuvad robot ja kaabliketisüsteemi komponendid pildina.

Järgmine samm on valida tagasitõmbesüsteem, mis hoiab kaabliketti tõmbepinge all, et vältida silmuseid ja kaitsta seda kahjustuste eest. Seejärel konfigureerib kasutaja triflex R kaabliketi tüübi ja suuruse. Samuti saab ta valida lisakaitsmeid ja triflex R keti lülisid. Konfiguraator loob automaatselt loetelu kõigist süsteemi komponentidest, mida saab ka ostukorvi lisada. Teine klõps viib kasutaja komponentide CAD-mudelite juurde ning loob konfiguratsiooni kohta PDF-faili.

www.igus.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077