Autorid: Hando Sinisalu, Kristjan Kurg • 10. oktoober 2023

Eesti eksportijate huvi India vastu järjest kasvab

India on muutumas Eesti jaoks aina olulisemaks partneriks näiteks masinate, elektroonika ja teenuste ekspordis, rääkis Eesti saatkonna asejuht Delhis Margus Solnson.
Foto: Imago/Scanpix

“Kui me räägime kaubavahetusest viimasel viiel aastal, siis me saame öelda, et India on olnud nende turgude seas, kus Eesti eksport kasvab. Sel aastal me tegime kasvu praktiliselt 25% kvartalis, teises kvartalis 21%. Eesti ettevõtete huvi on tõepoolest kasvanud India suunal,” rääkis Solnson Äripäeva raadio hommikuprogrammis. "Me räägime umbes paarisajast aktiivselt eksportivast ettevõttest."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077