Autor: Harro Puusild • 18. mai 2023

Ensto juht: laiendasime tehase "sõjaruumi" ka kontorisse

Seekord on saates "Fookuses: tark tööstus" vestluspartneriks elektrienergia jaotusvõrkusid arendava Ensto Eesti juht Kaarel Suuk, kellega räägime ettevõtte viimaste aastate tehnoloogilisest arengust, muutuste juhtimisest ja üha kiiremini arenevast rohepöördest.
Ensto Eesti juht Kaarel Suuk
Foto: Harro Puusild

Suugi sõnul tähendab tark tööstus ennekõike inimesi. "Inimesed, kes tunnevad huvi töö vastu, kes ei konkureeri üksteisega, vaid soovivad leida sünergiat. Inimesed, kes töötavad tiimis ja mõtestavad oma tööd," rääkis Suuk.

Fookuses on digitaliseerimine, paberivaba tootmine, protsessid ja robotiseerimine. Saates küsime, kuidas on edasi arenenud tootmispõrandal asuv war-room ehk sõjaruum ning mida tähendab täpsemalt tark tööstus Ensto ja Kaarel Suugi jaoks.

Saadet juhib Harro Puusild.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077