Autor: Harro Puusild • 3. oktoober 2022

Juht: pakendiprügi maht kasvab endiselt ebareaalses tempos

Marit Tiits ja Margus Ärm.
Foto: Ants Liigus
"Tööstusuudised eetris" saates kõlab kaks ettekannet tänavuselt Pärnu tarneahelakonverentsilt, mis keskenduvad jätkusuutlikkuse teekonnale tarneahelas.

Oma loo räägivad kehahooldustooteid valmistava Nurme Looduskosmeetika kaasasutaja Marit Tiits ja veopakendite standardiseerimisega tegeleva Bepco juht Margus Ärm. "Pakendiprügi maht kasvab endiselt ebareaalses tempos. See on uskumatu, kuidas see ei vähene. Oleme sellest rääkinud 47 aastat," sõnas Ärm ettekandes.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077