Autor: Harro Puusild • 19. september 2022

Uus juht viis metallitehase taas kasumisse: teadsin, et ees on rasked ajad

Gerth Kivima.
Foto: Harro Puusild
"Võtsin teadlikult enne tööle asumist aja maha, sest teadsin, et ees on intensiivne periood," ütleb möödunud aasta augusti metallitööstust Saku Metall Allhanke Tehast juhtima asunud Gerth Kivima, kes hindab oma esimest juhiaastat edukaks.

Edu näitavad ka numbrid, sest varem kahjumlikult töötanud teha on taas kasumis. "Tööstusuudised eetris" saates räägime Kivima esimesest juhiaastast, tema võitudest ja väljakutsetest, aga muutustest, mis viisid ettevõtte taas kasumisse. Juttu on ka tööjõuturust ja metallitööstuses toimuvast. Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077