Autor: Eliisa Matsalu • 22. juuli 2022

Metallitööstur: tuleb väga hea aasta

"Ma ei saa öelda, et käib või ees ootab halb aasta," rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis metallkonstruktsioonide tootja AMV Metalli juhatuse liige Madis Millistvere. Kevadel kadunud tarnijad on asendatud uutega ja pikemas vaates on see kriisis tehtud otsus ettevõttele kasulik.
Foto: AVM Metall

Mida on teinud metallide hinnad ja mis on hinnale edasised väljavaated ning mis ettevõtet hoogsamalt kasvamast takistab, see selgub juba intervjuust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077