Autor: Sigrid Kõiv • 12. august 2021

AMV Metalli juht Madis Millistvere: kriisis on vaja tugevaid partnereid ja piisavat finantspuhvrit

Sellistel hetkel peavad ettevõttel olema tugevad koostööpartnerid ja tellijad ning piisav finantspuhver, kirjeldab AMV Metall OÜ juhatuse liige Madis Millistvere koroonakriisi üht õppetundi.
Madis Milistvere
Foto: Erakogu

Metallitööstuse AMV Metall juhatuse liige Madis Millistvere ütleb värskes Äripäeva Infopanga koostatud masina- ja metallitööstuse aastaraportis, et ettevõte on oma tänavustes prognoosides pigem tagasihoidlik, kuid samas tõuseb käibenumber augusti lõpuks üle eelmise aasta tulemuse ning ka tootmismahud on tõusnud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077