Autor: Rivo Sarapik • 23. mai 2022

Salvesti tegevjuht: tõstame palku kaks korda aastas

Salvesti juht Triin Kõrgmaa ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et nad lihtsalt peavad palgasurvega kaasas käima.
Kurgitegu Salvesti tehases.
Foto: Eiko Kink

“Oleme kaks aastat kriisis elanud ja tööstuse varud hakkavad lõppema, ent häid töötajaid tuleb hoida ja neid tuleb väärtustada,” rõhutas Kõrgmaa. Nii oligi viimane palgatõus Salvestis eelmisel sügisel ja järgmine tuleb sel suvel ning aasta teises pooles vaadatakse taas üle.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077