Autor: Rivo Sarapik • 16. mai 2022

Simson gaasist: endisi helgeid aegu tänavu oodata ei maksa

Euroopa Komisjoni energiavolinik Kadri Simson.
Foto: PETRAS MALUKAS
Euroopa Komisjon tuleb sel nädalal välja ametliku kavaga selle kohta, kuidas vähendada kontinendi sõltuvust Vene gaasist. See peaks kava järgi toimuma kiirusega, mis aasta lõpuks vähendaks sõltuvust kahe kolmandiku ning viie aastaga 100protsendi võrra.

Komisjoni energiavolinik Kadri Simson jagas Äripäevale infot, kuidas see plaan ellu viiakse ja rääkis, milliste energiaallikatega siis Vene gaasi tegelikkuses ka asendama hakatakse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077