Autor: Viivika Rõuk • 6. mai 2022

Saaremaa väikelaevatootja: sellist hinnatõusu poleks terve mõistusega saanud ette näha

Kui hinnatõus on meeletu, tasub pikajalisi lepinguid ausalt ja otse kliendiga üle vaadata ning hinnaläbirääkimistega alustada. Vastasel juhul on tellimuse täitja lihtsalt kummuli ning klient toodangust ilma.
Alunauti toodang: paat AC-12.
Foto: Alunaut

Saaremaal tegutsev paaditootja Alunaut rõõmustas kaks aastat tagasi keset rasket koroonakriisi, et said Hollandist 4,4 miljoni euro suuruse tellimuse. Tollal loodeti, et sellega saab rasketest aegadest läbi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077