Autor: Neeme Korv • 4. detsember 2020

Saaremaa laevatootjale pakub päästerõnga Hollandi miljonihange

Alunaut toodab väikelaevu Saaremaal.
Foto: Alunaut
Saaremaa üks edukamaid ettevõtteid on väikelaevade tootja Alunaut, kes võitis Hollandi kaitsejõudude hanke. See hange võib Alunaudi aidata läbi raskematest aegadest, ütles firma üks omanik ja juht Mark Muru.

Muru rääkis Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis, et Hollandi riigihanke suurus on 4,4 miljonit eurot. Tellimus tuleb Muru sõnul täita kahe aastaga. "Praegu on turvaline olla," märkis Alunaudi juht.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077