Autor: Hando Sinisalu • 25. oktoober 2021

Chemi-Pharm tahab ravimitööstuse käivitada kolme aastaga

Chemi-Pharmi tegevjuht Kristo Timberg rääkis, et ettevõte lükkas farmaatsiatehase projekti käima alles selle aasta alguses ning edasi liigutakse samm-sammult. Uue tehase ehitus algab aasta lõpus ning tootmiseni jõutakse Timbergi sõnul tõenäoliselt 2024. aastal.
Chemi-Pharmi tegevjuht Kristo Timberg.
Foto: Andras Kralla

Timberg selgitas Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas Chemi-Pharm farmaatsiatehase ideeni jõudis, kuidas projekti finantseeritakse ja millal võiks tehas end ära tasuda. Samuti rääkis ta, kui palju vajatakse uut tööjõudu ja millist koostööd plaanitakse ülikoolidega teha. Jutuks tuli ka konkurentsiolukord desinfitseerimisvahendite turul.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077