Autor: Harro Puusild • 23. november 2020

Chemi-Pharm liigub ravimitööstuse poole: turule tuuakse koroonavastane sprei

Keemiatööstuse Chemi-Pharmi tegevjuht Kristo Timberg ütles 19. novembril Tööstuse Äriplaani konverentsil, et ettevõte arendab koos kahe ülikooli ja ettevõttega biomaski, mis on võimeline koroonaviiruse osakesi neutraliseerima.
Kristo Timberg esinemas 19. novembril toimunud Tööstuse äriplaani konverentsil
Foto: Raul Mee

Kristo Timberg avaldas konverentsil, et ettevõttel on juba veebruaris plaanis välja tulla uue brändiga ja astuda esimesed sammud ravimite tootmise poole. Uue aasta plaanide hulgas on ka tehase laiendamine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077