Autor: Toomas Kelt • 17. juuni 2024

Majandustulemused: Inission Tallinn kasvatas kasumi kümnekordseks

Elektroonikakomponentide tootja Inission Tallinn teenis läinud aastal 27,7 miljoni eurose käibe juures 2,2 miljonit eurot tegevuskasumit. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 21 miljonit ja tegevuskasum 0,2 miljonit eurot, selgub ettevõtte aastaaruandest.
Äprillis tähistas Inission Tallinn oma 15. tegutsemisaastat uute tootmisseadmete avamisüritusega Lagedi mehaanikatehases, kuhu paigaldati Baltikumis unikaalne tehisintellektil toimiv robottöökeskkus.
Foto: Liis Treimann

2022. aastaga võrreldes kasvas käive 31,7%, tegevuskasumi rentaablus oli 8%, aastaga kasvas see 6,86 protsendipunkti. 2023. aasta lõpus töötas ettevõttes 137 töötajat, aastaga kasvas töötajate arv 11 võrra.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077