Autor: Harro Puusild • 6. mai 2024

Inissioni omanik Fredrik Berghel: liigume rohkem orgaanilise kasvu poole

Ajalooliselt peamiselt ülevõtmiste kaudu laienenud Rootsi tööstuskontsern Inission loodab edaspidi rohkem orgaaniliselt kasvada, avaldas ettevõtte asutaja Fredrik Berghel.
Inissioni omanik Fredrik Berghel näeb vajadust Eesti tehased ühe katuse alla viia.
Foto: Erlend Štaub

Aprilli lõpus Eestis 15. tegevusaastat tähistanud metalli- ja elektroonikatööstus Inission AB tegevjuht ja omanik Fredrik Berghel ütles Tööstusuudistele, et ettevõte loodab edaspidi liikuda rohkem orgaanilise kasvumudeli poole. Berghel rääkis ka kahe Eesti tehase ühendamisest ja avaldas, millistesse riikidesse võiks ettevõte veel laieneda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077