Autorid: Meelis Mandel, Toomas Kelt • 29. september 2023

Nadežda Dementjeva: meil on läinud hästi, aga selleks tuli teha palju muutusi

Meil on aasta algusest läinud väga hästi, aga selleks tuli teha mitmeid muutusi, rääkis Inission Tallinna tegevjuht Nadežda Dementjeva Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Inission Tallinna tegevjuht Nadežda Dementjeva
Foto: Inission Tallinn

Nadežda Dementjeval täitub peagi aasta Inission Tallinn OÜ tegevjuhina. Dementjeva selgitas saates, et ettevõtet juhtima asudes hakkas ta kõigepealt tegelema probleemidega ja nende otsimisega. "Muutsime hinnastrateegiat, aga see ei tähendanud otseselt hindade tõstmist - vaatasime hinnd üle nii, et need oleksid kasulikud nii kliendile kui meile," tõi ta näite ühest muudatusest. Lisaks on juttu sellest, et lisaks spordikompensatsioonile on ettevõttel veel üks hüve, mida kõik töötajad kasutada saavad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077