Autor: Toomas Kelt • 3. jaanuar 2023

Henrik Välja: puidutööstuste tõehetk on kevadel

Puidutööstuste suurim mure on nõudluse langus, aga ka kõrged energia- ja toorainehinnad, rääkis Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu (EMPL) tegevjuht Henrik Välja Tööstusuudistele. Majanduslikult headel aastatel on ettevõtetel kogutud küll teatud puhver hakkamasaamiseks, kuid ükski puhver ei kesta igavesti.
EMPLi tegevjuht Henrik Välja on tulevikku ennustades ettevaatlikult optimistlik.
Foto: Andras Kralla

Läinud aasta oli väga muutlik, ootamatuid pöördeid oli palju ja ükski ettevõte ei olnud kõigeks selleks valmis, rääkis Välja. „Ega sõjaks 21. sajandil saagi valmis olla,“ lisas Välja. Nii et sõjast ja selle mõjust me intervjuud alustasimegi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077