Autor: Jaan Martin Raik • 29. september 2023

Saunum kasvatas võimsalt müügitulu ja vähendas kahjumit

Saunakeriste tootja Saunum kasvatas poolaasta käivet pea 90% ehk ligi kaks korda.
Saunumi tegevjuht Henri Lindal kirjutas börsiteates, et ettevõtte saab kolmandas kvartalis kasu hinnatõusust ja kärbetest.
Foto: Andras Kralla

Alternatiivbörsil kauplev Saunum avaldas tulemustes, et erinevatel olulistel Euroopa saunaturgudel on toimunud mitmeid kvartaleid järjest langus, mistõttu on arusaadav ja loogiline, et kõikuvus Euroopa saunaturul on jätkuv.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077