Autor: Jana Saarkoppel • 9. mai 2022

Harju Elekter loobub alajaamade lepingust Enefit Connectiga

Tööstuskontserni Harju Elektri tütarettevõte Harju Elekter Elektrotehnika ei pikenda Enefit Connect OÜga lepingut.
Harju Elektri juht Tiit Atso ettevõtte tootmishoone ees Keilas.
Foto: Liis Treimann

2019. aastal sõlmitud hankeleping Enefit Connect OÜga, toonase nimega Elektrilevi OÜ, hõlmas tehasetooteliste komplektalajaamade, mille võimsus on 630 kVA ja 1000 kVA, ning kaasnevate komponentide tarnimist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077