Autor: Linas Klimavičius • 28. mai 2024

Ekspert: USA turule pürgija peab olema valmis iseärasusteks

Eesti ettevõtete jaoks on USA näol tegemist atraktiivse ja suure kasumipotentsiaaliga sihtturuga, kuid sageli peituvad suurte võimaluste taga keerulised väljakutsed. Point One International partner ja rahvusvahelise äri ekspert Linas Klimavičius kirjutab, missuguste nüanssidega tuleks arvestada ettevõtetel, mis kaaluvad sisenemist Põhja-Ameerika turule.
Ettevõtted hindavad üle oma tootmis- või finantsvõimekust ning võib juhtuda, et tavaline Balti riikide käive on USA-s koheselt täis, toob Linas Klimavičius näite ühest olulisest riskist.
Foto: Point One International

Kuigi pealtnäha võib suurele turule oma toodete ja teenuste pakkumine tunduda lihtne, siis tegelikkuses löövad läbi vaid need, kes paistavad silma oma kõrge lisandväärtuse, innovaatilisuse ja selge konkurentsieelise poolest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077