Autor: Hannes Lilp • 19. veebruar 2024

Hannes Lilp: laevandus ja meretööstus on heas seisus

Oma toodete ekspordis tuleb ühel Eesti tööstusettevõttel vaadata kindlasti kaugemale kui ainult lähiriigid, kirjutab laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Group juht Hannes Lilp vastuses Tööstusuudiste arvamusliidrite küsitlusele.
SRC Groupi juht Hannes Lilp konverentsil Tööstuse Äriplaan 2021.
Foto: Raul Mee

Tööstuses on sel aastal kõige olulisemaks teemaks erinevad geopoliitilised pinged, sealhulgas sõjad. Maailmamajanduse uuesti kasvule pööramine on seetõttu veel kahtlane. Intressi tasemed jäävad sel aastal ilmselt samasse suurusjärku ning rohepöörde eesmärkide saavutamise investeeringud hakkavad järjest rohkem mõju avaldama.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077