Autor: Martin Luts • 23. veebruar 2024

Smarteni arendusjuht: ideaalne laologistika nõuab robotit

Tänapäeval pole uudis, et automatiseerimine ja robotid on jõudnud ka logistikasse ja laondusesse. Oluline on mõista, et ka kõige väiksemad uuendused, mida me täna teeme, on üksnes vaheetapid täieliku automatiseerimise teel, kirjutab Smarten Logisticsi arendusjuht Martin Luts.
<strong >Smarten Logisticsi arendusjuht Martin Luts.</strong>
Foto: Karl Saare

Smarten Logistics on muutuste teel ja üks seatud sihtidest on robotladu. Püüame endale ette kujutada, kuidas võiks välja näha ideaalne laologistika kümne aasta pärast. Meie sõnum klientidele on, et tulevikus on teenus kiirem, kuluefektiivsem ja tuleb ette vähem vigu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077