Autor: Toomas Kelt • 18. jaanuar 2023

Ruth Oltjer: ettevõtjana peavad sul olema käepärast ka plaanid B ja C

Praegune määramatus tõstab rahvusvaheliste riigihangete äris tegutseva keemiatööstusettevõtte Chemi-Pharm riskid kõrgele, ütles ettevõtte juht Ruth Oltjer vastuses Tööstusuudiste arvamusliidrite küsitlusele. Kui lähed hangetele liiga kõrgete hindadega, jääd kõigest ilma, kui liiga madalatega, kannatab ettevõte.
Chemi-Pharmi juht Ruth Oltjer ütleb, et kui COVIDi ajal oli elu nagu "ameerika mägedel," siis praegu toimub lend parajas turbulentsis.
Foto: Raul Mee

Samuti on turgu moonutanud erinevate riikide poolt ettevõtetele makstav „kriisiabi,“ millest Eesti ettevõtted võivad vaid unistada. Eesti ettevõtetele tähendab see uut ja moonustatud konkurentsiolukorda, lisab Oltjer.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077