Autor: Sirje Potisepp • 23. september 2021

Sirje Potisepp: e-kaubandus fookuses ka toidusektoris

Toit on strateegiline kaup, mis annab inimestele eluks vajaliku energia, turvatunde ja tervise. Möödunud koroona-aasta tuletas toidutootjate olulisust kriisiga toimetulekul meile kõigile selgelt meelde. Toidutööstus on jätkuvalt nii-öelda eesliini tagaliin, kes tagab ühiskonna toimimiseks igapäevase toidulaua.
Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul on selle aasta fookuseks sektori üleselt rohesuund: ringmajandus, jäätmekäitlus ja pakendid.
Foto: Liina Notta

2020. aasta kevadele tagasi vaadates pean ütlema, et Eesti toidutööstus kohanes koroonaviirusest tingitud muutunud olukorraga hästi. Riigipiiride sulgemise tõttu sattusid Eesti toidutootjad küll ekspordiraskustesse, kuid patt oleks nuriseda, eriti, kui võrrelda end mõne muu tööstuse või maailmaga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077