Sirje Potisepp: e-kaubandus fookuses ka toidusektoris
Toit on strateegiline kaup, mis annab inimestele eluks vajaliku energia, turvatunde ja tervise. Möödunud koroona-aasta tuletas toidutootjate olulisust kriisiga toimetulekul meile kõigile selgelt meelde. Toidutööstus on jätkuvalt nii-öelda eesliini tagaliin, kes tagab ühiskonna toimimiseks igapäevase toidulaua.
Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul on selle aasta fookuseks sektori üleselt rohesuund: ringmajandus, jäätmekäitlus ja pakendid.
Autor: Liina Notta
2020. aasta kevadele tagasi vaadates pean ütlema, et Eesti toidutööstus kohanes koroonaviirusest tingitud muutunud olukorraga hästi. Riigipiiride sulgemise tõttu sattusid Eesti toidutootjad küll ekspordiraskustesse, kuid patt oleks nuriseda, eriti, kui võrrelda end mõne muu tööstuse või maailmaga.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Tööstusuudiste iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.