Autor: Romet Roosme • 22. juuni 2021

Romet Roosme: puidutoorme kriis on ka euroaluste hinnad kõrgele tõstnud

Saku Õlletehase juunikuu suurim mure on seotud euroalustega, sest puidutoorme kriis on vähendanud aluste saadavust ja tõstnud maikuuga võrreldes hinda koguni 50–60%, kirjutab Saku Õlletehase tootmisjuht Romet Roosme.
Saku Õlletehase tootmisjuht Romet Roosme.
Foto: Marko Mumm

Tarneprobleemid pole n-ö teise laine kevadel kellelegi võõrad ja seda juba ka argitasandil – ”defitsiit” on jõudnud juba ka ju ehituspoodidesse, räägitakse ka parfümeeriatoodetest jne. Üksikisiku tasandil on see praegu veel pigem n-ö talutav tüütus, kuna mingi aja võib ju ka ilma lemmiklõhnata elada ning suurem osa ilmselt saab (kuigi ei taha) ka koduseid remonditöid edasi lükata.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077