Autor: Harro Puusild • 5. oktoober 2020

Saku tootmisjuht Romet Roosme: kriis näitas, et kriisiplaan on tootmisettevõttele hädavajalik

Saku Õlletehase tootmisjuht Romet Roosme ütles Tööstusuudistele, et võtab koroonakriisist tulevikku kaasa kaks õppetundi, millest üks näitas selgelt, kui oluline on tootmisettevõttel omada kriisiplaani.
Saku Õlletehase tootmisjuht Romet Roosme
Foto: Marko Mumm

Ilmselt on koroonakriis pannud nii mõnedki väiksema ettevalmistusega tootmisettevõtted, kel seni puudus vajadus mahuka kriisiplaani järele, seda plaani koostama, ütles Romet Roosme Tööstusuudiste korraldatud tootmisjuhtide küsitlusele vastates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077