Arvamused
Ainult tellijale

Kui kaua majanduskriis võiks kesta?

Kas praegune kriis on raske ja kas see on eelmise kriisiga sarnane? Mida tuleks ettevõtetel teha, et oma olukorda leevendada? Kuidas toimus masinatööstuse toibumine eelmisest kriisist ja milline võiks olla taastumine praegusest kriisist? Kriisiteemal arutleb Energiatehnika OÜ juht ja volitatud elektriinsener Jüri Joller.

Loodus on taas kõikvõimsust näidanud ja üle käte läinud inimese koroonaviiruse hirmus omaenese puuri kinni pannud. Oleme taaskord kogenud, kui habras on inimene loodusjõudude ees. Mitmed majandusharud on pandeemia tõttu varjusurmas - turism, lennundus, transport, toitlustus, osa kaubandusest, samuti mitmesugused teenused ja koolid. Tundub, et mitte keegi ei osanud ette näha seda harvaesinevat kõikemuutvat sündmust – musta luike, nagu Nassim Nicholas Taleb oma samanimelises raamatus kirjutas. Allpool on kirjeldatud taastumist eelmisest kriisist ja analoogia põhjal eeldatud, mis võiks masinate ja elektriseadmete tootmises toimuda järgnevatel aastatel.

VORMISTA KOHE TELLIMUS JA SAAD LIGIPÄÄSU LUKUS LUGUDELE:
 • Kõikidele Äripäeva põhiveebi tööstussektorit puudutavatele artiklitele ja arvamustele, mis ilmuvad ka teemaveebis Tööstusuudised.ee
 • Äripäeva vahel ilmuva Tööstusuudiste paberlehe pikkadele artiklitele ja intervjuudele
 • Igal reedel ilmuvale toorainete ülevaatele
 • Tööstusuudised.ee korraldatud tööstussektori konverentside ettekannete põhjal valminud kasulikele artiklitele
 • Jaga lugu:
  TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

  Tööstusuudised.ee toetajad:

  Harro Puusild
  Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
  Rain Jüristo
  Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077