• 26.11.24, 09:23

Võru toidutööstus Cristella investeerib arengusse miljoneid

Võru suurim tööandja, sügavkülmutatud pagaritoodete tootja Cristella VT on alustanud oma tootmise laiendamisega, uusehitused võetakse ette järk-järgult.
Äsja tunnustas Võrumaa Arenduskeskus Cristella VTd ka tiitliga Võru maakonna aasta suurettevõte 2024.
  • Äsja tunnustas Võrumaa Arenduskeskus Cristella VTd ka tiitliga Võru maakonna aasta suurettevõte 2024. Foto: Aigar Nagel
Esimeses järjekorras valmib uus valmistoodangu sügavkülmaladu, rääkis Cristella tootmisjuht Priit Koha Tööstusuudistele.

Seotud lood

Uudised
  • 16.09.24, 11:11
Tartu jahukuningad said kevadise suurostu juba kasuga edasi müüdud
Börsifirma Infortar ostab lisaks olemasolevatele trükikodadele Printon ja Vaba Maa ka Tallinna Raamatutrükikoja. Müüjaks on Tartu toidutööstuse omanikud, kes trükikoja alles hiljuti soetasid.
Uudised
  • 13.06.24, 11:55
Rõngu Pagar laiendab tootmist ja käivitab robotiseeritud küpsiseliini
Pagari- ja kondiitritooteid valmistav Rõngu Pagar laiendab tootmist, käivitab täielikult robotiseeritud küpsiste tootmisliini ja tunnelahju.
Uudised
  • 01.03.23, 09:18
Leibur läks gaasiküttelt üle kaugküttele
Eesti vanim leivaküpsetaja Leibur lõpetas selle aasta alguses oma tootmishoone kütmisel maagaasi kasutamise ja läks üle peamiselt kohalikust taastuvast biomassist toodetavale Utilitase kaugküttele.
  • ST
Sisuturundus
  • 03.12.24, 14:52
Inseneriakadeemia annab kutseõppele kaalu juurde
Tallinna Lasnamäe Mehaanikakoolis on suurte muutuste aeg - käsil on inseneeria valdkonna õppekavade ja õpikeskkonna uuendamine ning uute õppekavade loomine. Juba järgmisel sügisel on põhikoolide lõpetajad oodatud õppima täiesti uutele, nelja-aastastele Inseneriakadeemia õppekavadele kahel õppesuunal: metallierialade hulka lisandub erialana “masintöötlustehnoloogiad” ja ehituserialade valikusse „hoone tehnosüsteemide tehnik“.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele