Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuli 2024

Metsatööstus saab juurde hädavajaliku eriala õppe

Luua Metsanduskool avas uue eriala, mida Eestis varem õpetatud ei ole. Metsaväljaveo autojuhi erialale on oodatud kandideerima kõik metsanduse- ja tehnikahuvilised ning tublimad saavad juba septembris õppima asuda!
Metsaväljaveo autojuhi eriala pole varem Eestis õpetatud.
Foto: Luua Metsanduskool

Luua Metsanduskooli metsamasinaõppe üksuse juht Alvar Käen sõnab: „Metsaväljaveo autojuht on oluline lüli kvaliteetse metsamaterjali jõudmisel lõpptarnijani ning tema töö sisu on tavalisest veoautojuhitööst mõnevõrra erinev, kuna selle käigus tuleb sõita ja manööverdada ka kitsastel metsateedel. Samuti peab metsaväljaveo autojuht oskama kasutada hüdrotõstukit, tundma puidu sortimenti, kvaliteedinõudeid ning virnastamise põhimõtteid.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077