Autor: Harro Puusild • 14. juuni 2024

PALGARAPORT | Enim kasvas keskmine palk mehaanika-, elektri- ja elektroonikaseadmete koostajatel

Mehaaniliste seadmete koostajate ametirühma keskmine brutopalk kasvas esimeses kvartalis aastaga 11,9% 1392 euroni ning elektri- ja elektroonikaseadmete koostajatel 11,5% 1239 euroni.
Töötleva tööstuse juhtide keskmine palk tõusis 1. kvartalis 8,9%.
Foto: Pixabay

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel töötleva tööstuse palgad 2024. aasta 1. kvartalis. Vaatleme kokku 10 tööstusega seotud ametirühma palkasid ja võrdleme palkade liikumist alates 2023. aasta 1. kvartalist kuni 2024. aasta 1. kvartalini.

Loost saab teada, millised olid töötleva tööstuse juhtide, metallitöötluspinkide seadistajate ja operaatorite, elektri- ja elektroonikaseadmete koostajate, mehaaniliste seadmete koostajate, teadus- ja arendusjuhtide, tööstus- ja tootmisinseneride, puidutöötluspinkide seadistajate ja operaatorite, toiduainete jms toodete masinate operaatorite, töötleva tööstuse töödejuhatajate ning mujal liigitamata töötleva tööstuse lihttööliste mediaan- ja keskmised palgad eri maakondade lõikes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077