Autorid: Annika Matson Kald, Sigrid Kõiv • 14. juuni 2024

Kes on suuremad palgamaksjad puidutööstuses?

Äripäeva Infopanga puidutööstuse viimases kvartaliraportis on ülevaade nii sektori suurematest palgamaksjatest koos nende ettevõtete omanikega. Üks suuremaid palgamaksjaid sektoris on näiteks Inglismaa puiduagentide Nason Davis Ltd Eesti tütarfirma. Lisaks Eestile on inglise puiduagendid tegevad ka Jaapanis.
Puidutööstus.
Foto: Liis Treimann

Puidutööstuste kvartaliraport sai valmis mai lõpus. Kõigi suuremate ettevõtete koondkäive on aastaga kahanenud. Kõige enam kahanes 5 suurema ettevõtte koondkäive - 21%; sellele järgnesid 10 ja 15 suurimat ettevõtet vastavalt 20%lise ja 19%lise langusega. Suuremate ettevõtete turuosa pole aastaga oluliselt muutunud, vaid 15 suurimat ettevõtet on aastaga kaotnud turuosa 1 protsendipunkti võrra.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077