Autor: Tööstusuudised.ee • 16. mai 2024

Maaomanikud lähevad Toompeale piirangute vastu meelt avaldama

Eesti Erametsaliit korraldab 29. mail Toompeal Riigikogu ees meeleavalduse, millel nõutakse riigilt eraomaniku maale seatud piirangute tõttu saamata jääva tulu kohest ja õiglast hüvitamist või asendusmaa andmist. Protestitakse ka lubatust kordades kiirema maamaksu tõusu vastu.
Eesti Erametsaliidu juhatuse esimees Ants Erik.
Foto: Erlend Štaub/Eesti Erametsaliit

Meeleavalduse korraldajad kutsuvad sellega osalema kõiki maaomanikke.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077