Autor: Tööstusuudised.ee • 15. mai 2024

Algab Eesti suurim ettevõtluskonkurss

15. maist saavad kõik ettevõtted kandideerida Eesti suurimal ettevõtluskonkursil „Eesti parimad ettevõtted 2024,“ nominente saavad pakkuda kõik. Kandideerida ja ettevõtteid nomineerida saab 7. juulini, võitjad kuulutatakse välja 2. novembril toimuval pidulikul auhinnagalal.
Aasta ettevõtte tiitli sai eelmisel aastal Icosagen, laval ettevõtte suuromanik ja juht Mart Ustav.
Foto: Rene Riisalu

Ettevõtluskonkurss liidab endas kahte konkurssi:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077