Autor: Tööstusuudised.ee • 14. mai 2024

Viru Elektrivõrgud värbas pikaaegse päikeseelektri arendaja

Pikaaegne Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak asub tööle Viru Elektrivõrkudesse, kus ta saab tarkade energialahenduste juhiks.
Kauaaegne päikeseelektri assotsiatsiooni juht Andres Meesak asub edendama Viru Elektrivõrkude tarku energialahendusi.
Foto: Liis Treimann

Viru Elektrivõrkude juhatuse liige Ivo Järvala ütles, et Meesak on taastuvenergia valdkonnas tippekspert, kelle kogemused aitavad Ida-Virumaal taastuvenergia valdkonda arendada. Selles vallas on Ida-Virumaal vaja palju teha, lisas Järvala. „Pean silmas mitte üksnes suurenergeetikat, vaid tarku energialahendusi kodude, ettevõtete ja omavalitsusasutuste juures. Viru Elektrivõrkudel on siin keskne roll, kuna lõviosa Ida-Virumaa elektritarbijaid on meie kliendid ja usaldavad meid.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077