Autor: Tööstusuudised.ee • 29. aprill 2024

Tööandjad: Euroopa tulevik sõltub tugevast majandusest

Tööandjate Keskliit sõnastas viis võtmeteemat, millele keskendumist oodatakse Euroopa Parlamendi valimistel valituteks osutunud inimestelt.
Eesti Tööandjate Keskliidu juht Arto Aas.
Foto: Raul Mee

"Toimiva demokraatia, vabaduse ja heaolu vundament on tugev majandus, sest ettevõtluses loodud väärtus võimaldab riikidel ja nende ühendustel end kaitsta ning ühiskonna arengusse panustada," rõhutab Eesti Tööandjate keskliidu tegevjuht Arto Aas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077