Autor: Tööstusuudised.ee • 18. aprill 2024

Energiasalve rajamine on Euroopa Liidu ühishuvi

Euroopa Komisjon avalikustas aprilli esimeses pooles uuendatud nimekirja ühishuviprojektidest, kuhu kuulub ka Energiasalve projekt. Strateegilise taristuprojektina on Paldiskisse rajatav vesisalvesti ainus Euroopa Liidu ühishuviprojektide hulka kuuluv pikaajalise salvestuse projekt Põhja-Balti piirkonnas.
Energiasalve tegevjuht Peep Siitam.

Energiasalve maa-alune Paldiskisse rajatav 500MW vesisalvesti on lahendus, mis võimaldab minna Eestil üle 100% sõltumatule taastuvenergiale ja tagab tulevikus tarbijatele tänasest madalama elektrihinna.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077