Autor: Tööstusuudised.ee • 28. märts 2024

Energiasalv sai riigilt arendustegevusteks ligi 2 miljonit

Energiasalv sai EASi ja Kredexi ühendasutuse rakendusuuringute programmi kaudu 1,98 miljonit eurot toetust Paldiskisse rajatava vesisalvesti Zero Terrain tehnoloogia arendus- ja rakendustegevusteks.
Energiasalve tegevjuht Peep Siitam.
Foto: Energiasalv

Energiasalve maa-alune Paldiskisse rajatav 500MW vesisalvesti on lahendus, mis võimaldab minna Eestil üle 100% sõltumatule taastuvenergiale ja tagab tulevikus tarbijatele tänasest madalama elektrihinna. Energiasalve Paldiski vesisalvesti on Euroopa Liidu ühishuviprojektide hulka kuuluv ainuke salvestuse projekt Põhja-Balti piirkonnas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077