Autor: Tööstusuudised.ee • 12. aprill 2024

Enefit Green laiendab haaret Poola turul

Enefit Green ja Poola arendusettevõte RES Global Investment sp. z o.o. allkirjastasid lepingu, mille järgi omandab Enefit Green 100% arendusõigustest mitmes maismaa tuuleenergia projektis.
Enefit Green sisenes Poola turule juba 2019. aastal.
Foto: Andras Kralla

Allkirjastatud leping hõlmab 8 eraldiseisvat varajase faasi maismaa tuuleenergia arendusprojekti, mille planeeritud koguvõimsus on kuni 360 megavatti. Enefit Greeni poolt andis lepingule allkirja nende tütarettevõte Enefit Green sp. z o.o.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077