Autor: Tööstusuudised • 3. aprill 2024

Kutseõpetajad said teadmisi puidu viimistlussimulaatoritest

Puidu valdkondade kutseõpetajad kogunesid Väimelas TSENTRIS, et värskendada teadmisi puidu viimistlemise õppevahenditest.
Viimistlussimulaator annab virtuaalmaailmas hea tunnetuse puidu viimistlemise protsessist.
Foto: TSENTER

Tedmistepäev TSENTRIS (EWERSi Puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskus) algas tisleri kutsestandardi uuenduste tutvustamisega. Lisaks sisulise poole täiendustele on uues standardis pööratud suuremat rõhku valitavate kompetentsidele, kus õpilasel on koostöös kooli ja ettevõttega võimalik läbi viia spetisaliseerumine temale sobival teemal, nt puittoodete viimistlus, toote konstrueerimine, eritellimusmööbli paigaldus ning töötamine servapealistusseadmel, treipingil, freespingil ja puurimiskeskusel. Samuti arutati ideekavandeid uute 4-aastaste kutsekeskhariduse õppekavade väljatöötamiseks, osakutse rakendamist ning kutseeksami formaati.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077