Autor: Tööstusuudised.ee • 3. aprill 2024

Euroopa aina karmimad regulatsioonid annavad hoogu süvatehnoloogiale

Süva- ja rohetehnoloogiate arendamisele annavad Euroopas hoogu järjest karmimad regulatsioonid ning inimeste ootused keskkonnasäästlike ja innovaatiliste tehnoloogiate kiiremaks kasutuselevõtuks.
Euroopa suurimal süvatehnoloogia messil tutvustasid enda tooteid ka Eesti ettevõtted.
Foto: Startup Estonia

Eesti rohetehnoloogia ettevõtteid koondav Cleantech Estonia juht Kädi Ristkok rõhutas innovatsiooni ja uute tehnoloogiate olulisust globaalsete kliimaprobleemide lahendamisel. “Rohetehnoloogiate nõudluse kasv globaalsel turul on äriline võimalus, mida ei saa kasutamata jätta. Cleantech Estonia toetab juba aastaid rohetehnoloogia ettevõtteid ja näeme, et Eestis on ettevõtted ja lahendused, tänu millele on järgmiste aastate jooksul võimalik Eestil saavutada oluline konkurentsivõime ja ekspordimahtude kasv ja olla rohetehnoloogia lahenduste arendamise teerajajaks Euroopas,” ütles Ristkok.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077