Autor: Tööstusuudised.ee • 18. märts 2024

Eesti Energia leidis uue juhatuse liikme Twiliost

Eesti Energia juhatuse liikme ning äriinfotehnoloogia juhina asub alates 1. aprillist ametisse pikaajalise rahvusvaheliste IT-ettevõtete kogemusega Raido Ivalo.
Raido Ivalo
Foto: Eesti Energia

Eesti Energia juhatuse esimehe Andrus Durejko sõnul annab infotehnoloogia energiasektoris olulise konkurentsieelise, võimaldades roheenergial ja nutikatel kliendilahendustel põhinevasse energiamaailma jõuda kiiremini ja efektiivsemalt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077